• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Houbofleky
Napište svůj komentář k receptu

Houbofleky

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houbofleky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g nudle
    • 300
      g čerstvé houby
    • pepř mletý
    • sůl
    • sádlo nebo Olej

Postup přípravy receptu

1
Čisté houby opláchneme a dáme krátce povařit. Houby scedíme, na sádle osmahneme. Mezitím uvaříme široké nudle.
2
Po uvaření nudle propláchneme vodou a dáme na houby se sádlem, osolíme, opepříme promícháme a prohřejeme.
3
Podáváme se zelným salátem, nebo kyselou okurkou. Houby můžeme nahradit i žampióny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbové flíčky / houbofleky

Houbové flíčky / houbofleky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • annnabellla | 8. 1. 2015 14:49

    ;-) přesně jste mi to vzala z úst...

  • mmarcela | 30. 9. 2012 16:06

    ano,vejce to jen pokazíte

  • mmarcela | 30. 9. 2012 16:05

    nastrouhaný eidam na houbofleky??????Anežko,až budeš velká holka,naučíš se vařit určitě i ty :-$

  • Anonym | 8. 7. 2007 13:23

    opravdu lepší je osmažit houby.já pak ještě usmažím zvláštˇvajíčka a vše zamíchám dohromady.slavka

  • Anezka | 9. 3. 2007 10:28

    Houby jsem udelala na panvicce s cibulkou a slaninou. Cele jsem to zapekla s vejcema tesne pred dopecenim posypala nahrubo nastrouhanym eidamem. Mnamka

  • Šárka Matyášová | 20. 8. 2006 06:48

    nene, tak jak je to popsáno, je to OK, jen houby nepředvářím, ale dusím na pánvičce....vejcem se to jen zkazí....recept znám od mala, dělala ho už moje prababička.....říkáme tomu nudle s houbama :-))

  • Michaela Atherton | 16. 5. 2006 17:28

    Tento recept mam rada, ale pridavam do toho uvareny spenat a cibulku.

  • Gábna | 16. 5. 2006 10:49

    na těchto stránkách je recept na "zapečené flíčky se šunkou"

  • peskat | 16. 5. 2006 09:52

    Lepší je,kdyz jsou houby dušené,přidají se nudle a muže se pridat i vajičko.Je to pak jako smaženice s nudlemi.Je to dost syte.

  • marketa | 30. 11. 2005 16:25

    prosím poradte mi jak udělat šunkofleky ty klasicky. tenhle recept nic moc

  • nolina | 29. 8. 2005 13:06

    je to škoda houby oplachovat.Lepší je dát je na cibulku kmín ,pepř,sůl trochu podusit a pak přidat těstoviny.Dobré je taky dát houbové koření.

  • Heřmin Kuchař | 26. 8. 2005 11:30

    jo no,taky kdyz sem to cetl sem si rikal proc to radsi nezapect...:))

  • Mlsal Neobyčejný | 25. 8. 2005 15:04

    Akorát by neškodilo zalít směs rozšlehaným a oVegetěným vejcem a zapéct v troubě dozlatova

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Flíčky
Pokrmy Z těstovin Z hub Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé houby Nudle Pepř mletý Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízový linecký koláč

Rybízový linecký koláč

Selská směs

Selská směs

Třešňový koláč z podmáslí

Třešňový koláč z podmáslí

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Lívance a la Jamie Oliver

Lívance a la Jamie Oliver

2x křenová omáčka se smetanou

2x křenová omáčka se smetanou

Ořechové banánky

Ořechové banánky

Bramborový salát s řepou

Bramborový salát s řepou

Švestkový rozvar (marmeláda) na koláče, vdolky, do buchet...

Švestkový rozvar (marmeláda) na…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

21
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
20
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
20
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
19
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
17
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Houbofleky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact