Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
annnabellla
|8. 1. 2015 14:49
;-) přesně jste mi to vzala z úst...
mmarcela
|30. 9. 2012 16:06
ano,vejce to jen pokazíte
mmarcela
|30. 9. 2012 16:05
nastrouhaný eidam na houbofleky??????Anežko,až budeš velká holka,naučíš se vařit určitě i ty :-$
Anonym
|8. 7. 2007 13:23
opravdu lepší je osmažit houby.já pak ještě usmažím zvláštˇvajíčka a vše zamíchám dohromady.slavka
Anezka
|9. 3. 2007 10:28
Houby jsem udelala na panvicce s cibulkou a slaninou. Cele jsem to zapekla s vejcema tesne pred dopecenim posypala nahrubo nastrouhanym eidamem. Mnamka
Šárka Matyášová
|20. 8. 2006 06:48
nene, tak jak je to popsáno, je to OK, jen houby nepředvářím, ale dusím na pánvičce....vejcem se to jen zkazí....recept znám od mala, dělala ho už moje prababička.....říkáme tomu nudle s houbama :-))
Michaela Atherton
|16. 5. 2006 17:28
Tento recept mam rada, ale pridavam do toho uvareny spenat a cibulku.
Gábna
|16. 5. 2006 10:49
na těchto stránkách je recept na "zapečené flíčky se šunkou"
peskat
|16. 5. 2006 09:52
Lepší je,kdyz jsou houby dušené,přidají se nudle a muže se pridat i vajičko.Je to pak jako smaženice s nudlemi.Je to dost syte.
marketa
|30. 11. 2005 16:25
prosím poradte mi jak udělat šunkofleky ty klasicky. tenhle recept nic moc
nolina
|29. 8. 2005 13:06
je to škoda houby oplachovat.Lepší je dát je na cibulku kmín ,pepř,sůl trochu podusit a pak přidat těstoviny.Dobré je taky dát houbové koření.
Heřmin Kuchař
|26. 8. 2005 11:30
jo no,taky kdyz sem to cetl sem si rikal proc to radsi nezapect...:))
Mlsal Neobyčejný
|25. 8. 2005 15:04
Akorát by neškodilo zalít směs rozšlehaným a oVegetěným vejcem a zapéct v troubě dozlatova