• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Houbařské těstoviny III.
Napište svůj komentář k receptu

Houbařské těstoviny III.

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houbařské těstoviny III.
Houbařské těstoviny III.
Houbařské těstoviny III.
Houbařské těstoviny III.
Houbařské těstoviny III.
Houbařské těstoviny III.
Houbařské těstoviny III.
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 400
      g čerstvé houby , očištěné, spařené, scezené
    • 400
      g těstoviny předem uvařené
    • 1
      ks cibule velká (nebo dvě střední)
    • 2
      lžíce máslo nebo jemně krájený špek
    • drcený kmín dle chuti
    • 150
      g anglická slanina , nemusí být, pokud chceme bezmasý pokrm
    • 3
      stroužek drcený česnek
    • majoránka nebo tymián, dle chuti
    • sůl
    • pepř mletý
    • 6
      ks rozšlehané vejce dle velikosti, cca

Postup přípravy receptu

1
Na rozpuštěném másle, či jemně pokrájeném uzeném špeku, osmažíme drobně pokrájenou cibuli lehce dozlatova. Ke konci smažení necháme v cibuli rozvonět i drcený kmín dle chuti. Přisypeme dobře okapané, krátce povařené pokrájené houby, majoránku a česnek dle chuti a ještě smažíme zhruba 5 minut, na mírném ohni, za občasného promíchání. Chceme-li, přidáme s houbami i drobně pokrájenou slaninu.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Předem uvařené a scezené těstoviny přisypeme do pánve k houbové směsi, promícháme a necháme je společně prohřát. Přilijeme rozšlehaná, mírně osolená a opepřená vejce a za častého promíchání je necháme srazit do požadované konzistence.
3
Podáváme s čerstvě pokrájenou zeleninou nebo zeleninovým salátem.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbové těstoviny s křenovou omáčkou

Houbové těstoviny s křenovou omáčkou

Těstoviny s pancettou a hráškem

Těstoviny s pancettou a hráškem

Těstoviny s hráškovo-mátovým pestem a chřestem

Těstoviny s hráškovo-mátovým pestem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Farfalle
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Čerstvé houby Cibule Drcený česnek Drcený kmín Majoránka Máslo Pepř mletý Rozšlehané vejce Sůl Těstoviny

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr na černo

Kapr na černo

Bábovka z majonézy

Bábovka z majonézy

Vejce na maďarský způsob

Vejce na maďarský způsob

Hamburgery original

Hamburgery original

Čočková polévka s kořenovou zeleninou

Čočková polévka s kořenovou zeleninou

Mrkvová pomazánka extra

Mrkvová pomazánka extra

Těstoviny zapečené s květákem a slaninou

Těstoviny zapečené s květákem a…

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

"Dietní" řízečky se šťouchanými brambory a okurkovým salátem

"Dietní" řízečky se šťouchanými…

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

35
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
21
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
19
Banánovo kokosové chia
Banánovo kokosové chia
18
Hasenöhrl (zaječí uši)
Hasenöhrl (zaječí uši)
15
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Houbařské nudle
Houbařské nudle
Houbařské těstoviny
Houbařské těstoviny
Houbařské těstoviny II.
Houbařské těstoviny II.
Houbová bramboračka
Houbová bramboračka
Houbová čalamáda
Houbová čalamáda
Houbová drť
Houbová drť
  • Recepty.cz
  • Houbařské těstoviny III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact