Hermelíny podélně rozkrojíme, do připravené dózy (sklenice) vyskládáme vrstvu na plátky nakrájené cibule, na ni dáme hermelíny rozkrojenou stranou na vrch, sypeme grilovacím kořením, tymiánem, na plátky nasekaným česnekem a kuličkami pepře, další vrstvou je cibule, postup se opakuje, poslední vrstva je vždy cibule. Zalijeme olejem a necháme uležet.
2
Při uložení při pokojové teplotě je třetí den báječně rozleželý a s čerstvým chlebem je vynikající... Pokud se uloží do chladu má tvarohovitou chuť. Vynikající i s feferonkami.
Ahoj, chci se zeptat, co jsem udělala špatně, po asi třech dnech, kdy jsem sýr naložila začal kvasit, nemá někdo nějaký nápad? sýr pak štípal na jazyku. :'(
jana
|2. 3. 2013 22:38
tak já naložila :-) jak budeme chutnat, tak napíši jestli byl dobry hermoš.