• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hospodský nakládaný hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Hospodský nakládaný hermelín

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 56
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks hermelín
    • 1
      ks cibule větší
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička tymián
    • 3
      ks pepř celý kuličky
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny podélně rozkrojíme, do připravené dózy (sklenice) vyskládáme vrstvu na plátky nakrájené cibule, na ni dáme hermelíny rozkrojenou stranou na vrch, sypeme grilovacím kořením, tymiánem, na plátky nasekaným česnekem a kuličkami pepře, další vrstvou je cibule, postup se opakuje, poslední vrstva je vždy cibule. Zalijeme olejem a necháme uležet.
2
Při uložení při pokojové teplotě je třetí den báječně rozleželý a s čerstvým chlebem je vynikající... Pokud se uloží do chladu má tvarohovitou chuť. Vynikající i s feferonkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín VI.

Nakládaný hermelín VI.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pospipo
    pospipo | 19. 12. 2016 20:06

    Vynikajici zalezitost, urcite doporucuju, skvely recept ;-)

  • Prcek | 10. 6. 2013 18:19

    Ahoj, chci se zeptat, co jsem udělala špatně, po asi třech dnech, kdy jsem sýr naložila začal kvasit, nemá někdo nějaký nápad? sýr pak štípal na jazyku. :'(

  • jana | 2. 3. 2013 22:38

    tak já naložila :-) jak budeme chutnat, tak napíši jestli byl dobry hermoš.

  • Domča@Lea
    Domča@Lea | 30. 1. 2012 21:27

    Tak mám naloženo :) jen jsem přidala ještě feferonku :) a papriku :)

  • Ivca | 31. 12. 2010 11:45

    ja pouzivam do testicka chilli omacku Sambal Oelek, trochu kecupu, horcice, cesnek,sul a pepr a chutna to stejne jako hermeliny u nas v hospodach :)

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 15:41

    Výborný!Hermelín ale krájím na menší kousky,polovina je na uzobávání dost velká :-))

  • ruda krch | 30. 1. 2008 20:09

    no konečně normální a skvělý recept

  • monika soprova | 17. 11. 2007 19:41

    ja tam ještě přidávám feferonky a provensálské koření

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Nakládaný hermelín
Chuťovky Ze sýra Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Grilovací koření Hermelín Pepř celý Slunečnicový olej Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křenová omáčka

Křenová omáčka

Výborná ořechová bábovka

Výborná ořechová bábovka

Čokoládový dort

Čokoládový dort

Tvarohová pomazánka extra

Tvarohová pomazánka extra

Avokádová pomazánka II.

Avokádová pomazánka II.

Cuketa na slanině s česnekem

Cuketa na slanině s česnekem

Bagely

Bagely

Spaghetti alla Carbonara ( Podle Antonia Carluccia )

Spaghetti alla Carbonara ( Podle…

Broskvová limonáda s melounem

Broskvová limonáda s melounem

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

86
Zázvorová roláda s tvarohem a povidly
Zázvorová roláda s…
75
Česnečka z uzeného masa s quinoou
Česnečka z uzeného masa…
66
Tudelská zeleninová polévka
Tudelská zeleninová…
59
Zdravý ovocný koláč ze špaldové mouky
Zdravý ovocný koláč ze…
58
Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou
Vepřové se smetanovo…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Hořčičné kapustičky
Hořčičné kapustičky
Hořčičné kotlety na tompě
Hořčičné kotlety na tompě
Hořčičné kuře
Hořčičné kuře
Hot cross buns
Hot cross buns
Hot Cross Buns
Hot Cross Buns
Hot dog
Hot dog
  • Recepty.cz
  • Hospodský nakládaný hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact