• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hospodský nakládaný hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Hospodský nakládaný hermelín

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 29
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks hermelín
    • 1
      ks cibule větší
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička tymián
    • 3
      ks pepř celý kuličky
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny podélně rozkrojíme, do připravené dózy (sklenice) vyskládáme vrstvu na plátky nakrájené cibule, na ni dáme hermelíny rozkrojenou stranou na vrch, sypeme grilovacím kořením, tymiánem, na plátky nasekaným česnekem a kuličkami pepře, další vrstvou je cibule, postup se opakuje, poslední vrstva je vždy cibule. Zalijeme olejem a necháme uležet.
2
Při uložení při pokojové teplotě je třetí den báječně rozleželý a s čerstvým chlebem je vynikající... Pokud se uloží do chladu má tvarohovitou chuť. Vynikající i s feferonkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín VI.

Nakládaný hermelín VI.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pospipo
    pospipo | 19. 12. 2016 20:06

    Vynikajici zalezitost, urcite doporucuju, skvely recept ;-)

  • Prcek | 10. 6. 2013 18:19

    Ahoj, chci se zeptat, co jsem udělala špatně, po asi třech dnech, kdy jsem sýr naložila začal kvasit, nemá někdo nějaký nápad? sýr pak štípal na jazyku. :'(

  • jana | 2. 3. 2013 22:38

    tak já naložila :-) jak budeme chutnat, tak napíši jestli byl dobry hermoš.

  • Domča@Lea
    Domča@Lea | 30. 1. 2012 21:27

    Tak mám naloženo :) jen jsem přidala ještě feferonku :) a papriku :)

  • Ivca | 31. 12. 2010 11:45

    ja pouzivam do testicka chilli omacku Sambal Oelek, trochu kecupu, horcice, cesnek,sul a pepr a chutna to stejne jako hermeliny u nas v hospodach :)

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 15:41

    Výborný!Hermelín ale krájím na menší kousky,polovina je na uzobávání dost velká :-))

  • ruda krch | 30. 1. 2008 20:09

    no konečně normální a skvělý recept

  • monika soprova | 17. 11. 2007 19:41

    ja tam ještě přidávám feferonky a provensálské koření

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Nakládaný hermelín
Chuťovky Ze sýra Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Grilovací koření Hermelín Pepř celý Slunečnicový olej Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře v kořenové zelenině

Kuře v kořenové zelenině

Maminčino kuře

Maminčino kuře

Česnečka z uzených žeber

Česnečka z uzených žeber

Bublanina do hrníčku

Bublanina do hrníčku

Cizrna na italský způsob II.

Cizrna na italský způsob II.

Nektarinkový koláč

Nektarinkový koláč

Dušená krkovička se zeleninou

Dušená krkovička se zeleninou

Houbové rizoto se sýrem

Houbové rizoto se sýrem

Quinoa s houbami ala houbový kuba

Quinoa s houbami ala houbový kuba

Doporučujeme

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

160
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
138
Kysaná zelenina
Kysaná zelenina
122
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
113
Brokolicové těstoviny
Brokolicové těstoviny
73
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Blesk.cz Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Další doporučené recepty:

Hořčičné kapustičky
Hořčičné kapustičky
Hořčičné kotlety na tompě
Hořčičné kotlety na tompě
Hořčičné kuře
Hořčičné kuře
Hot cross buns
Hot cross buns
Hot Cross Buns
Hot Cross Buns
Hot dog
Hot dog
  • Recepty.cz
  • Hospodský nakládaný hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact