• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hospodský nakládaný hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Hospodský nakládaný hermelín

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 29
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
Hospodský nakládaný hermelín
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks hermelín
    • 1
      ks cibule větší
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička tymián
    • 3
      ks pepř celý kuličky
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny podélně rozkrojíme, do připravené dózy (sklenice) vyskládáme vrstvu na plátky nakrájené cibule, na ni dáme hermelíny rozkrojenou stranou na vrch, sypeme grilovacím kořením, tymiánem, na plátky nasekaným česnekem a kuličkami pepře, další vrstvou je cibule, postup se opakuje, poslední vrstva je vždy cibule. Zalijeme olejem a necháme uležet.
2
Při uložení při pokojové teplotě je třetí den báječně rozleželý a s čerstvým chlebem je vynikající... Pokud se uloží do chladu má tvarohovitou chuť. Vynikající i s feferonkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín VI.

Nakládaný hermelín VI.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pospipo
    pospipo | 19. 12. 2016 20:06

    Vynikajici zalezitost, urcite doporucuju, skvely recept ;-)

  • Prcek | 10. 6. 2013 18:19

    Ahoj, chci se zeptat, co jsem udělala špatně, po asi třech dnech, kdy jsem sýr naložila začal kvasit, nemá někdo nějaký nápad? sýr pak štípal na jazyku. :'(

  • jana | 2. 3. 2013 22:38

    tak já naložila :-) jak budeme chutnat, tak napíši jestli byl dobry hermoš.

  • Domča@Lea
    Domča@Lea | 30. 1. 2012 21:27

    Tak mám naloženo :) jen jsem přidala ještě feferonku :) a papriku :)

  • Ivca | 31. 12. 2010 11:45

    ja pouzivam do testicka chilli omacku Sambal Oelek, trochu kecupu, horcice, cesnek,sul a pepr a chutna to stejne jako hermeliny u nas v hospodach :)

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 15:41

    Výborný!Hermelín ale krájím na menší kousky,polovina je na uzobávání dost velká :-))

  • ruda krch | 30. 1. 2008 20:09

    no konečně normální a skvělý recept

  • monika soprova | 17. 11. 2007 19:41

    ja tam ještě přidávám feferonky a provensálské koření

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Nakládaný hermelín
Chuťovky Ze sýra Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Grilovací koření Hermelín Pepř celý Slunečnicový olej Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rumové koblihy

Rumové koblihy

Králík - slintající soused

Králík - slintající soused

Vajíčková pomazánka III.

Vajíčková pomazánka III.

Tvarohový dortík

Tvarohový dortík

Velikonoční beránek dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční beránek dle časopisu F.O…

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

Vynikající těstovinový salát se špenátem

Vynikající těstovinový salát se…

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Houbové karbanátky (nejen) s mletým masem

Houbové karbanátky (nejen) s mletým…

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

39
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
30
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
28
Vanilkové semifredo
Vanilkové semifredo
28
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
26
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Bílá ruší vystoupení s Bohdalovou: Skolila ji nemoc!

Bílá ruší vystoupení s Bohdalovou: Skolila ji nemoc!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Další doporučené recepty:

Hořčičné kapustičky
Hořčičné kapustičky
Hořčičné kotlety na tompě
Hořčičné kotlety na tompě
Hořčičné kuře
Hořčičné kuře
Hot cross buns
Hot cross buns
Hot Cross Buns
Hot Cross Buns
Hot dog
Hot dog
  • Recepty.cz
  • Hospodský nakládaný hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact