Maso nadrobno nakrájíme nebo nahrubo umeleme. Gulášovou šťávu ohřejeme a zahustíme smetanou s moukou. V případě zbylé pečeně osmažíme na troše tuku nakrájenou cibulku, přidáme mouku a papriku a rozředíme zbylou šťávou, kterou případně ještě doplníme vodou. Povaříme a přidáme smetanu. Rozsekané maso promícháme s menší částí omáčky a směsí naplníme palačinky, které svineme a vložíme do zapékací nádoby. Polijeme zbývající omáčkou a prudce zapečeme v horké troubě.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pickajda
|12. 2. 2014 08:13
Katko, nerozčilujte se a přečtěte si ten recept pořádně! O žádné gulášové kostce tam není ani slovo, a o palačinkách z pytlíku už vůbec ne!. Když přece použijete maso z guláše nebo z paprikáše, jak chcete, tak Vám zbude šťáva, kterou přece nevyhodíte, ne? :-\
katka
|3. 10. 2013 09:32
Tak to ne, udělalt dobrý paprikáš a ten dát do palačinek, klasický recept, ta gulášová šťáva v kostce, ne díky. Palačinky budou taky z prášku? :-( :-( A hortobagyské palačinky jsou vždy s masem, tak se to jídlo jmenuje, potom to zní jak ham end eggs se šunkou a vejci.