• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hornoslezský bigos
Napište svůj komentář k receptu

Hornoslezský bigos

autor: MajkaDemcakova
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hornoslezský bigos
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g vepřová plec
    • 200
      g vepřový bůček
    • 120
      g cibule
    • 80
      g sádlo
    • 70
      g slanina
    • 200
      g kysané zelí
    • sůl
    • 200
      g brambory
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Obojí maso nakrájíme na malé kostičky, osolíme a opepříme. Na polovině sádla a pokrájené slanině, usmažíme dozlatava jemně nakrájenou cibuli. Přidáme maso, opečeme a za občasného podlévání vodou dusíme do poloměkka.
2
Mezitím vymastíme druhou polovinu sádla pekáč a na dno urovnáme na plátky nakrájené, oškrábané brambory, mírně posolíme a posypeme kmínem. Na ně rozložíme vrstvu opečeného masa s cibulí, potom vrstvu propláchnutého, okapaného a překrájeného zelí, poslední vrstvu tvoří opět plátky syrových brambor.
3
Zakryjeme dalším pekáčem, vložíme do vyhřáté trouby a dusíme doměkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bigos

Bigos

Moravskoslezský bigos

Moravskoslezský bigos

Bigos speciál

Bigos speciál

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 3. 7. 2007 22:34

    Buy <a href=http://www.igamehome.com/EVE_Online_Isk.htm>eve online isk</a>, eve online isk & Accounts Store. Excellent Bizrate Ratings!Look here to Buy Cheap <a href=http://www.igamehome.com/SilkRoad_Gold.htm>Silkroad Gold</a>, Silk road Gold, Money, Guides, Accounts & Items, Power Leveling. We provide 24/7 Friendly Live Support & Instant Delivery.Play as a VIP now!Runescape is a great mmorpg game, so we supply <a href=http://www.mmorsgold.com/index.asp>Runescape2 Gold</a>, Or RuneScape Money to you. To enjoy the game, you may choose us to buy Runescape2 Gold Service.<a href=http://www.mmobus.com/lineage2_adena.htm>Lineage2 Adena</a> Price Trends & Price Comparison of Cheap Lineage 2 Adena for Sale across top stores.Don't Buy Lineage2 Adena before visiting GameUSD.<a href=http://www.mmobus.com/swg_credits.htm>SWG Credits</a> are the power driving the star wars galaxy economy.

  • Maruš | 29. 10. 2006 12:32

    Další tip na jídlo v římském hrnci pro ty,kteří ho nemají na dietní pokrmy :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kysané zelí Pepř mletý Sádlo Slanina Sůl Vepřová plec Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vánočka od babičky

Vánočka od babičky

Pečená zelenina na lžíci oleje

Pečená zelenina na lžíci oleje

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

Hermelínová omeleta

Hermelínová omeleta

Řízky v klobásovém zelí

Řízky v klobásovém zelí

Ořechové řezy s vločkami

Ořechové řezy s vločkami

Hasenöhrl (zaječí uši)

Hasenöhrl (zaječí uši)

Tiramisu

Tiramisu

Čokoládové sušenky

Čokoládové sušenky

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

46
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
42
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
42
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
37
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
30
Rychle, zdravě a chutně losos
Rychle, zdravě a chutně…

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

SportRevue.cz FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

  • Recepty.cz
  • Hornoslezský bigos
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact