• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hornoslezský bigos
Napište svůj komentář k receptu

Hornoslezský bigos

autor: MajkaDemcakova
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hornoslezský bigos
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g vepřová plec
    • 200
      g vepřový bůček
    • 120
      g cibule
    • 80
      g sádlo
    • 70
      g slanina
    • 200
      g kysané zelí
    • sůl
    • 200
      g brambory
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Obojí maso nakrájíme na malé kostičky, osolíme a opepříme. Na polovině sádla a pokrájené slanině, usmažíme dozlatava jemně nakrájenou cibuli. Přidáme maso, opečeme a za občasného podlévání vodou dusíme do poloměkka.
2
Mezitím vymastíme druhou polovinu sádla pekáč a na dno urovnáme na plátky nakrájené, oškrábané brambory, mírně posolíme a posypeme kmínem. Na ně rozložíme vrstvu opečeného masa s cibulí, potom vrstvu propláchnutého, okapaného a překrájeného zelí, poslední vrstvu tvoří opět plátky syrových brambor.
3
Zakryjeme dalším pekáčem, vložíme do vyhřáté trouby a dusíme doměkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bigos

Bigos

Moravskoslezský bigos

Moravskoslezský bigos

Bigos speciál

Bigos speciál

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 3. 7. 2007 22:34

    Buy <a href=http://www.igamehome.com/EVE_Online_Isk.htm>eve online isk</a>, eve online isk & Accounts Store. Excellent Bizrate Ratings!Look here to Buy Cheap <a href=http://www.igamehome.com/SilkRoad_Gold.htm>Silkroad Gold</a>, Silk road Gold, Money, Guides, Accounts & Items, Power Leveling. We provide 24/7 Friendly Live Support & Instant Delivery.Play as a VIP now!Runescape is a great mmorpg game, so we supply <a href=http://www.mmorsgold.com/index.asp>Runescape2 Gold</a>, Or RuneScape Money to you. To enjoy the game, you may choose us to buy Runescape2 Gold Service.<a href=http://www.mmobus.com/lineage2_adena.htm>Lineage2 Adena</a> Price Trends & Price Comparison of Cheap Lineage 2 Adena for Sale across top stores.Don't Buy Lineage2 Adena before visiting GameUSD.<a href=http://www.mmobus.com/swg_credits.htm>SWG Credits</a> are the power driving the star wars galaxy economy.

  • Maruš | 29. 10. 2006 12:32

    Další tip na jídlo v římském hrnci pro ty,kteří ho nemají na dietní pokrmy :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Kysané zelí Pepř mletý Sádlo Slanina Sůl Vepřová plec Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolicový koláč

Brokolicový koláč

Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

Teplý bramborový salát

Teplý bramborový salát

Kakaová buchta s polevou

Kakaová buchta s polevou

Valašské koláče - Frgále

Valašské koláče - Frgále

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Šťavnatá ryba s voňavým bramborem

Mleté maso na žampionech

Mleté maso na žampionech

Salát z buřtů

Salát z buřtů

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

150
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
48
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
42
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
31
Chilli křídla v cibulovém sosu
Chilli křídla v…
31
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
AHA.cz Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!

Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

  • Recepty.cz
  • Hornoslezský bigos
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact