Oloupané cibule a nakrájíme na čtvrtky a půlku množství vložíme do pečící misky společně se slaninou. Maso důkladně obalíme v koření a vegetě a společně s druhou půlkou slaniny zprudka osmažíme na olivovém oleji. Až se maso zatáhne, vložíme ho do misky a přelijeme olejem. Přihodíme zbytek cibule, slaniny a zasypeme mraženou zeleninou. Pečeme hodinu a půl při 200 °C. Ke konci pečení posypeme strouhaným uzeným sýrem a necháme ho roztavit.
2
Brambory nakrájíme na tenké plátky a usmažíme ve fritéze.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra K.
|26. 2. 2011 17:59
Naprosto nejlepší recept na přípravu hovězího masa, který jsem kdy jedla. Já jsem ho teda dělala s baby karotkama, ale musím se přiznat...klobouk dolů!:)