Na másle osmahneme cibulku, přidáme rozdrobené droždí a upražíme do světle hněda. Přidáme nakrájené a předem v mléce namočené rohlíky, osolíme, opepříme, dochutíme majoránkou a nakonec dáme syrová vejce. Ještě chvíli na sporáku mícháme, až se vejce srazí a pomazánka se spojí v jednu hmotu. Podáváme jako samostatný teplý pokrm. Chutná i za studena. Není třeba k ní brát další pečivo. Droždí můžeme dát víc nebo míň, záleží na chuti.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lubica Polláková
|24. 6. 2007 19:13
Já ,aby oblafla děti,aby jedli tuto pomazánku,přidám místo půlky droždí nivu,a dávám na toustovej chleba,z kterého udělám trojuhelníky.
Jana
|16. 2. 2007 22:26
no,je to jako z vaječinou,neumím si ji přectavit bez pečiva,tohle taky moc ne,ale s chlebem to určitě zkusím,možná by se tím daly plnit půlky vajec na nějakou oslavu,ale musím zkusit,jak je to husté