Ovarové koleno s jablkovým křenem
Vepřové koleno mňam
Vepřové koleno marinované
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivanko, asi proto,ze takove uzene koleno se vari podstatne dyl nez brambory...
Pavle, proč se to uzené maso vaří 2x ? Nejprve samotné a potom se zelím a bramborem. Nestačí vařit jednou a to všechno dohromady?
Vypadá to dobře,manželovi se to bude určitě líbit!
Velmi dobre, som z Horehronia, tak to poznam z domova))
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Rohlíčky s nugátovou náplní
Jablečný piškot (korpus)
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Jednoduchý rybí guláš - rychle a…
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Vepřová kýta na rajčatech
Tiramisu z pomazánkového másla
Houbové ragú s nudlemi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami