Ovarové koleno s jablkovým křenem
Vepřové koleno mňam
Vepřové koleno marinované
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivanko, asi proto,ze takove uzene koleno se vari podstatne dyl nez brambory...
Pavle, proč se to uzené maso vaří 2x ? Nejprve samotné a potom se zelím a bramborem. Nestačí vařit jednou a to všechno dohromady?
Vypadá to dobře,manželovi se to bude určitě líbit!
Velmi dobre, som z Horehronia, tak to poznam z domova))
Hermelínové karbanátky
Škvarkové pagáčky
Krabí pomazánka od Camm
Jarní vývar s nudlemi a zeleninou
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
kuřecí pilaf s kari
Kuře po sečuánsku
Gratinované brambory (nejen) s…
Jidáše - medové
Lepenice s trhaným uzeným
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi