Ovarové koleno s jablkovým křenem
Vepřové koleno mňam
Vepřové koleno marinované
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivanko, asi proto,ze takove uzene koleno se vari podstatne dyl nez brambory...
Pavle, proč se to uzené maso vaří 2x ? Nejprve samotné a potom se zelím a bramborem. Nestačí vařit jednou a to všechno dohromady?
Vypadá to dobře,manželovi se to bude určitě líbit!
Velmi dobre, som z Horehronia, tak to poznam z domova))
Vepřové maso na kmínu a pivu
Výborné plněné papriky
Rychlá perníková roláda
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Grilovaný kuřecí kebab
Vepřová panenka v bylinkách se…
Zapečené lečo
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Buřty na pivě
Švestková povidla
Ratatouille IV.
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou