Ovarové koleno s jablkovým křenem
Vepřové koleno mňam
Vepřové koleno marinované
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivanko, asi proto,ze takove uzene koleno se vari podstatne dyl nez brambory...
Pavle, proč se to uzené maso vaří 2x ? Nejprve samotné a potom se zelím a bramborem. Nestačí vařit jednou a to všechno dohromady?
Vypadá to dobře,manželovi se to bude určitě líbit!
Velmi dobre, som z Horehronia, tak to poznam z domova))
Rybí pomazánka z tuňáka
Omáčka z kuřete
Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza
Lilková směs s nivou
Čokoládovo-tvarohový dort
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Veganský indický sójový guláš
Krkovička na hrášku
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree