Skvělé. Určitě ráda a brzy zopakuji.
Nebyla jsem si ze začátku moc jistá, nevěděla jsem jak dlouho maso dělat, aby nebylo tuhé, ale výsledek byl výborný. Doba dušení byla podle rady mamky necelé 2 hoďky až dost, ale to prý záleží jaké je hovězí.
Prostě senzace <3
Maso se mi při pokusu o plát masa rozpadlo a tak jsem všechno nakrájela natřela hořčici a bylo. Výborné to bylo i tak, takže děkuji za povedený oběd.
Vařil jsem přesně podle instrukcí a je to dokonalé.
Moc dobrý recept v kombinaci s vlastním domácím hovězím - obrovská mňamka :-) Děkuji za recept a dávám 1!
Je to vinikajici kdybych mel hodnotit od 1 do 10 dal bych 10 bodu :-))
Děkuji hlavně za manžela, protože je od oběda v naprosté euforii a o ničem jiném nemluví než o tom, jak jsem mu dnes báječně uvařila. Má pravdu, bylo to výborné maso i s omáčkou.