• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hořčicová krkovička a zelný salát s dipem
Napište svůj komentář k receptu

Hořčicová krkovička a zelný salát s dipem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hořčicová krkovička a zelný salát s dipem
Hořčicová krkovička a zelný salát s dipem
Hořčicová krkovička a zelný salát s dipem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle počtu strávníků
    • plátky krkovičky bez kosti
    • sůl
    • pepř mletý
    • dijonská hořčice
    • hladká mouka
    • olej na smažení
  • Salát
    • hlávkové zelí
    • paprika nejlépe barevná
    • okurka salátová
    • rajčata - pevná
    • cibule
    • sůl
    • cukr
    • ocet nebo citronová šťáva
    • olej
    • zakysaná smetana nebo majolka, případně půl na půl
    • dijonská hořčice nebo plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Nejprve si připravíme salát. Jako zeleninová příloha pro čtyři osoby bude stačit: čtvrt menší hlávky zelí pokrájíme na nudličky, dáme do mísy, osolíme, jemně pocukrujeme a rukou promačkáme. Pak přidáme menší drobně pokrájenou cibuli, polovinu pokrájené oloupané okurky, 1-2 pokrájená rajčata a jednu pokrájenou barevnou papriku. Vše zakápneme cca lžící oleje, dochutíme octem nebo citronovou šťávou, dobře promícháme a necháme v chladnu proležet.
2
Dip: Zakysanou smetanu (majolku) ochutíme bílým pepřem, solí a hořčicí dle chuti. Hotový salát jím po odležení zakápneme. Dip není nutný.
3
Plátky libové krkovičky naklepeme, po stranách několikrát nařízneme, aby se nám při smažení nekroutily. Osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Ihned smažíme z obou stran dozlatova na rozpáleném oleji.
4
Podáváme s vařeným, pečeným nebo smaženým bramborem, případně s čerstvým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí (králičí) hořčicová stehna

Kuřecí (králičí) hořčicová stehna

Listový salát s řepou a česnekovým dipem

Listový salát s řepou a česnekovým…

Filety z pangasia s houbovým dipem

Filety z pangasia s houbovým dipem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Saláty Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Přílohy Ze zeleniny Zeleninové Vepřové Saláty Oběd Večeře Smažení Chlazení Vánoce Velikonoce Výjimečný den Svatba Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Dijonská hořčice Hladká mouka Hlávkové zelí Ocet Okurka salátová Olej Paprika Pepř mletý Plátky krkovičky bez kosti Rajčata Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Květáková polévka II.

Květáková polévka II.

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Jahelníkový nákyp

Jahelníkový nákyp

Oblíbené houstičky

Oblíbené houstičky

Řízky v zakysané smetaně

Řízky v zakysané smetaně

Křenová sekaná

Křenová sekaná

Tvarohový řez

Tvarohový řez

Celerová omeleta

Celerová omeleta

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
26
Dýňová tortila
Dýňová tortila
24
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
21
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…

Zajímavé články

Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které musíte zkusit!
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které…
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
AHA.cz Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Letní trendy kalhoty podle stylistky: Jak je nosit, aby vám nepřidaly kila?

Letní trendy kalhoty podle stylistky: Jak je nosit, aby vám nepřidaly kila?

Ženy.cz Sama v Americe aneb Jak jsem přežila svůj první sólo trip

Sama v Americe aneb Jak jsem přežila svůj první sólo trip

Blesk.cz Pravá blondýnka Reese Witherspoonová (49): Vášeň s německým pracháčem

Pravá blondýnka Reese Witherspoonová (49): Vášeň s německým pracháčem

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují peníze. Co všechno jsou pro ně ochotni udělat?

6 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují peníze. Co všechno jsou pro ně ochotni udělat?

Další doporučené recepty:

Horké maliny
Horké maliny
Horké zázvorové smoothie s mrkví
Horké zázvorové smoothie s mrkví
Hornický guláš
Hornický guláš
Hořčicové fazolky
Hořčicové fazolky
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Hořčicové kuře (králík) na slanině
Hořčicové kuře (králík) na slanině
  • Recepty.cz
  • Hořčicová krkovička a zelný salát s dipem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact