Maso naklepeme, osolime a posypeme kari korenim. Dame si do kastrulku uvarit masox, a pokracujeme tak, ze maso nejprve obalime ve strouhance, potom v rozslehanem vejci, zlehka opeceme v panvi a naklademe maso do pekace. Na kazdy platek masa polozime kousky a zasypeme hodne cibuli. Nakonec vse zalijeme masoxem a dame do trouby. Podavame s bramborem nebo s ryzi.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jozef T.
|14. 1. 2012 15:50
Ak je to v preklade "Holsteiner Schnitzel", tak je od neho vzdialený na niekolko svetelných rokov.
Nie, zeby "Holsteiner Schnitzel" bolo moje najoblúbenejsie jedlo, ale tento recept nie je nic, co by sa s ním mohlo porovnávat. Ak je to ceská verzia niecoho, co podla mena sa hodne podobá mnou spomínaného, ale má to byt nieco úple iné, tak potom prosím o prepácenie. Dakujem.