RADA: Jak jednoduše připravit pikantnější a chutnější řízky?
smetana nebo mléko je standart, nevím kdo tu co píše, že stačí voda, najděte si originální recepty. dodá krémovitou chuť. ale jinak každému dle chuti, jen nepište že to tam nepatří, to, že to tam nedáváte vy, neznamená, že to ostatní dělají špatně.
:) otas43: ...recept není dogma a každý vaří podle vlastních chutí. Nám podle receptu, od Kluků v akci chutnalo a vy klidně přidejte a podělte se o vlastní recept :P :3 hezký večer!
Já tedy dávám více sýru a málo solím. Sýr je slaný až až. Obyčejný eidam stačí. I obyčejná vepřová mletina, ale ne z Tesca apod...
Podle mě jste udělala tenské placičky, tohle je třeba mít robustní, aby se to neroztrhávalo. Tedy spíše vysoké karbanátky či ovály
v zadnem pripade mleko nebo smetanu, proc proboha??? voda to spoji a je to stavnatejsi
Nezbylo nic :-* :-D dík za recept
Místo klasického v.mletého dejte umletý bůček.. Je to vynikající. 8-)
Dala jsem obyčejný eidam a byly taky vynikající :-)
Neni co resit, vyborne.
Holanďany jedině z mletého bůčku a s mlékem... ;-)
Dává se mléko a dělají se z mletého bůčku ;-)
Dává se mléko a dělají se z mletého bůčku ;-)
Použila jsem krůtí maso, ale jinak přesně podle receptu. Řízky byly skvělé, dávám 1.
Do Holandských řízků se žádné mléko ani smetana nedává. Směs musí být chlazená, voda studená a pěkně to rukama vmasírovat.
Rychlé, Chutné. Postupovaly jsme podle receptu. Řízky byly skvělé pochutnaly jsme si celá rodina měly jsme je s bramborovou kaší. Super recept doporučuji :-)
vyborny
Moc dobré řízky!
Skvele, stavnate rizecky :-* . Dlouho jsem je nedelala a dneska jsme si na nich vsichni moc pochutnali.
vůbec mi nešly obalovat, v mouce ještě dobré, ale když jsem je dala do vajíčka, tak ztratily tvar nešlo mi je ani uchopit. natož obalit ve strouhance.... :-S :-S co bylo špatně, bylo to moc řídké ? v mouce to ale ještě celkem šlo...
...reagoval jsem hlavně na to, že se nedávají bodíky, ale známky! ..."bodíkama" (jak několikrát píšete) kazíte hodnocení, i když je v komentářích pochválíte ...vraťte se ke známkám, jako jste to dělala dříve ;-)
...recepty 73 - máte se jen radovat a nikoliv se bát, já totiž nejsem úplně celý život vegetarián. Ale je třeba si připomenout, že vegetáriánů je několik typů a připomínám, že ujet může někdy I VEGETARIÁN !
...nevím, zda se mám radovat, nebo se bát :-\ ...Vaše hodnocení je poněkud zvláštní, zvlášť když jste vegetariánkou (Váš komentář u receptu Severoafrická cizrnová polévka)
Chutnalo nám všem, jak maso tak i kaše.A hlavně s vyhraným kořením od Kotányi za pětistovku ! A od uživatele recepty 73 vyzkouším i další recepty.
Holanďáky jsem smažila včera k bramkaši a neměly chybu. Postupovala jsem přesně podle receptu.
no to bude šmakuláda :-D
Byly vynikající.
Když to tak dělají kluci v akci tak to tak je. Koukni se na video. Nebo jsi snad lepší než ty dva :-D . Budu je dělat zítra a podle receptu, tak mi nekaž chuť.
Vyzkoušený a výborný :-*
Voda???? Kdyz uz tak mleko nebo smetana.
dneska je budu dělát jsem zvědavá ; ;-)
Včera jsem s nima uděla všem radost. :-)
Luxusní a za pár kaček. A my je máme teda nejradši s bramborem a tatarkou.
no neke :-D
Holanďáčky jsme měli včera a byly bezvadný :D
Výborný řizky . ;-) ;-)
Řízky byly výborný <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3