Tuk utřeme s polovinou cukru a žloutky do pěny. Přidáme střídavě jogurt a mouku s práškem do pečiva, zamícháme rum, pokrájené ovoce a mandle a nakonec opatrně zamícháme sníh z bílků a zbylého cukru. Dáme do vymazané a vysypané formy na srnčí hřbet a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Povrch vychladlého moučníku můžeme polít nebo ozdobit čokoládovou polevou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Irena Klasová
|16. 1. 2007 12:24
Paní Di a paní Airan děkuji za odpověď. Zkoušela jsem totiž jogurtový koláč i s ovocným jogurtem, ale samozřejmě jsem musela použít to samé čerstvé či mražené ovoce a bylo to též vynikající.
Airan
|16. 1. 2007 11:15
Di, recepty se susenem ovocem miluji, pridam si rada i ten vas ke sbirce:-) Pani Klasova, myslim ze jogurt je urcite bily, jinak by se chute prali:-)