• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Holandské řízky - smetanové
Napište svůj komentář k receptu

Holandské řízky - smetanové

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 170
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Holandské řízky - smetanové
Holandské řízky - smetanové
Holandské řízky - smetanové
Holandské řízky - smetanové
Holandské řízky - smetanové
Holandské řízky - smetanové
Holandské řízky - smetanové
Holandské řízky - smetanové
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • sůl
    • muškátový květ dle chuti
    • pepř mletý
    • 500
      g mleté maso - vepřové z bůčku nebo plecka
    • 150
      ml smetana ke šlehání
    • 200
      g sýr - Eidam, Gouda...
    • ingredience na trojobal - hladká mouka, vejce, strouhanka
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým květem, přidáme hrubě strouhaný sýr dle vlastní chuti a dobře promícháme.

RADA: Zkuste sekanou 5x jinak

2
Když máme směs kompaktní, tvarujeme z ní mokrou rukou placičky, které obalujeme v mouce, vejci a strouhance. Smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje z obou stran dozlatova.
3
Ihned podáváme s bramborovou přílohou, tatarkou nebo kyselou okurkou.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Karbanátky s řepou

Karbanátky s řepou

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Karbanátky nebo sekaná s patizonem

Karbanátky s cuketou

Karbanátky s cuketou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alex | 23. 3. 2017 10:52

    Vyborne <3 <3 <3 musim pochvalit ten muskatovy orisek, s tim jsem varila poprve a je uzasny :-* .

  • nolan | 24. 9. 2016 17:25

    Moc dobrý, ještě jsem si ale do masa přidal cibulku 8-)

  • ČAKOVSKÁ | 3. 8. 2016 17:01

    BYLY VYNIKAJÍCÍ

  • Ráďa | 24. 4. 2016 10:43

    Měli jsme je k večeři a byly jedna báseň <3 dík za recept.

  • Pavlína Polanská | 25. 1. 2016 21:18

    Výborné řízky :-* nešizené strouhankou a pořádně šťavnaté :-*

  • Leona | 21. 5. 2015 11:36

    Vynikající a rychlý rřecept

  • Katka | 11. 1. 2015 14:11

    Byly vynikající!

  • Marcela | 30. 7. 2014 14:00

    Stará dobrá prověřená klasika :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Uzeniny & mleté maso Karbanátky
Maso Pokrmy Mleté Z mléka / sýra Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ingredience na trojobal Mleté maso - vepřové Muškátový květ Olej Pepř mletý Smetana ke šlehání Sůl Sýr

Pravý holandský řízek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pštrosí vejce II.

Pštrosí vejce II.

Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Smetanové tyčinky

Smetanové tyčinky

Mandlový dort

Mandlový dort

Smažené masové kuličky-Ča wan-c´

Smažené masové kuličky-Ča wan-c´

Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

Játrové špízy (kořeněná játra) -…

Cuketa na slanině s česnekem

Cuketa na slanině s česnekem

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Pravý holandský řízek

Poslední sledované recepty

38
Kynutý táč s ovocem a drobenkou
Kynutý táč s ovocem a…
29
Halušky z lososa v rajčatové omáčce
Halušky z lososa v…
25
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata

Zajímavé články

Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
AHA.cz Tsunami u Moniky Marešové a Leoše: Jde o malou Alex

Tsunami u Moniky Marešové a Leoše: Jde o malou Alex

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Statek snů Martiny Pártlové: Sama se pustila do úprav i natírání

Statek snů Martiny Pártlové: Sama se pustila do úprav i natírání

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

Další doporučené recepty:

Holandská omáčka
Holandská omáčka
Holandská omáčka
Holandská omáčka
Holandské řízky
Holandské řízky
Holandské řízky s nivou
Holandské řízky s nivou
Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem
Holandský řízek - sekaný vepřový řízek…
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a šťouchané brambory
  • Recepty.cz
  • Holandské řízky - smetanové
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact