• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hohenwartské fazole s uzeným
Napište svůj komentář k receptu

Hohenwartské fazole s uzeným

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 2 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hohenwartské fazole s uzeným
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 0,60
      kg krkovice - uzená
    • 2
      ks červená cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 1
      dl kečup
    • 2
      lžíce cukr
    • 5
      lžíce olej
    • pepř mletý
    • tymián
    • 5
      ks bobkový list
    • 5
      ks nové koření
    • 10
      ks pepř celý
    • sůl
    • 1
      kostka masox
    • fazole tmavé

Postup přípravy receptu

1
Den předem namočené fazole uvaříme v papiňáku (asi 45 minut) v neosolené vodě s trojkořením, které máme v kovovém sítku. I s vývarem dáme do jiného hrnce a omyjeme papiňák.
2
V něm na oleji osmahneme postupně cibuli, potom maso a před koncem chvilku česnek, opepříme.
3
Přilijeme fazole s vývarem, přidáme protlak, tymián a masox. Zavřeme papiňák a asi 30 minut vaříme dál.
4
Pokud je vše měkké, dodáme kečup, sůl, cukr a zahustíme hladkou moukou. A sníme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní cuketové lečo s uzeným kuřetem

Pikantní cuketové lečo s uzeným…

Domácí šunkofleky s uzeným

Domácí šunkofleky s uzeným

Květákové placičky s uzeným masem a sýrem

Květákové placičky s uzeným masem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 15. 1. 2016 17:27

    Namočené fazole vařit v papiňáku 40 minut =-O to je už teď návod na fazolovou kaši :-! .Dalších 30 minut už ani nekomentuji,protože kaši jsem zahusťovat ještě neviděla.Lidi přemýšlejte!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Pokrmy Oběd Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červená cibule Česnek Cukr Fazole Kečup Krkovice - uzená Masox Nové koření Olej Pepř celý Pepř mletý Rajský protlak Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Ředkvičkový salát

Ředkvičkový salát

Šopský salát II.

Šopský salát II.

Slaný dort II.

Slaný dort II.

Bramborové buchty - kynuté

Bramborové buchty - kynuté

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky - bez pšenice, vajec, mléka)

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…

Čočka na kyselo po našem

Čočka na kyselo po našem

Vánoční cheesecake

Vánoční cheesecake

Výborné domácí Koka sušenky

Výborné domácí Koka sušenky

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

319
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
54
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
37
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
35
Bramborové šišky / noky (nejen) s mákem
Bramborové šišky / noky …
34
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Hnízda s krémem
Hnízda s krémem
Hodolanská omáčka
Hodolanská omáčka
Hodslavská řezanka
Hodslavská řezanka
Holandská hrachová kaše
Holandská hrachová kaše
Holandská jitrnička (prejt)
Holandská jitrnička (prejt)
Holandská omáčka
Holandská omáčka
  • Recepty.cz
  • Hohenwartské fazole s uzeným
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact