• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hodslavská řezanka
Napište svůj komentář k receptu

Hodslavská řezanka

autor: 2malasisi2
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hodslavská řezanka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg hovězí maso
    • 3
      ks cibule
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • sušené houby
    • 1
      ks kečup - jemný
    • 1
      ks masox
    • sádlo
    • sůl
    • pepř mletý
    • bobkový list

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme na sádle zesklovatět, přidáme maso, orestujeme. Nalejeme kečup, přidáme koření, houby, masox a Moravanku. Vše dusíme doměkka. Podáváme s knedlíkem nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzená řezanka pana Kavalíra

Uzená řezanka pana Kavalíra

Příbramská řezanka na bramboráku

Příbramská řezanka na bramboráku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Z.Bezrucka | 4. 9. 2014 15:01

    Proboha kdo tohle napsal?Do Hodslavské řezanky NEPATŘÍ houby,kečup a už vůbec ne masox a bobkový list.Podává se výhradně s bramborovým plackem smaženém v lívanečníku.Recept na Hodslavskou řezanku vznikl v restauraci Národní dům (dnes již neexistuje) v Novém Jičíně a autoři jsou p.Zahradník a p.Merta.Vyučil jsem se pod jejich vedením. Příležitostně,až bude víc času napíšu originál recept. :-(

  • Pozoruhodnost | 17. 3. 2011 12:13

    No vypadá to zajímavě :-) :-\

  • Nina | 13. 3. 2011 23:27

    Kruciš, akorát že ta Moravanka děsně pálí, jinak výborný

  • Anonymous | 10. 3. 2011 21:48

    strasne, to neni jidlo, to je hnuj.

  • Helena K. | 10. 1. 2008 15:02

    Petře,vy jste asi z Hodslavic

  • Petr | 9. 1. 2008 16:49

    Ještě lepší z bramborákem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Hovězí maso Kečup - jemný Masox Pepř mletý Sádlo Sůl Sušené houby Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nokerle s vajíčkem

Nokerle s vajíčkem

Superrychlý gyros

Superrychlý gyros

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Domácí chleba

Domácí chleba

Pečená jehněčí kýta po středomořském způsobu

Pečená jehněčí kýta po středomořském…

Česnekovo-houbové maso zapečené s bramborem a smetanou

Česnekovo-houbové maso zapečené s…

Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone

Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone

Lehké a křupavé vafle

Lehké a křupavé vafle

Salát Caprese

Salát Caprese

Doporučujeme

40 minut
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

50
PIZZA ŠNECI
PIZZA ŠNECI
47
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
38
Ajťácké Chilli con carne
Ajťácké Chilli con carne
32
Tvarůžkový steak
Tvarůžkový steak
29
Bramborový salát raz dva z fialových brambor
Bramborový salát raz dva…

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz 13. komnata Jana Hraběty: Těžký život kvůli komunistům! Tatínek ve vězení a výslechy na Ruzyni

13. komnata Jana Hraběty: Těžký život kvůli komunistům! Tatínek ve vězení a výslechy na Ruzyni

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

Další doporučené recepty:

Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Hnízda s krémem
Hnízda s krémem
Hodolanská omáčka
Hodolanská omáčka
Hohenwartské fazole s uzeným
Hohenwartské fazole s uzeným
Holandská hrachová kaše
Holandská hrachová kaše
Holandská jitrnička (prejt)
Holandská jitrnička (prejt)
  • Recepty.cz
  • Hodslavská řezanka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact