Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme na sádle zesklovatět, přidáme maso, orestujeme. Nalejeme kečup, přidáme koření, houby, masox a Moravanku. Vše dusíme doměkka. Podáváme s knedlíkem nebo rýží.
Proboha kdo tohle napsal?Do Hodslavské řezanky NEPATŘÍ houby,kečup a už vůbec ne masox a bobkový list.Podává se výhradně s bramborovým plackem smaženém v lívanečníku.Recept na Hodslavskou řezanku vznikl v restauraci Národní dům (dnes již neexistuje) v Novém Jičíně a autoři jsou p.Zahradník a p.Merta.Vyučil jsem se pod jejich vedením.
Příležitostně,až bude víc času napíšu originál recept. :-(
Pozoruhodnost
|17. 3. 2011 12:13
No vypadá to zajímavě :-) :-\
Nina
|13. 3. 2011 23:27
Kruciš, akorát že ta Moravanka děsně pálí, jinak výborný