• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hodslavská řezanka
Napište svůj komentář k receptu

Hodslavská řezanka

autor: 2malasisi2
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hodslavská řezanka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg hovězí maso
    • 3
      ks cibule
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • sušené houby
    • 1
      ks kečup - jemný
    • 1
      ks masox
    • sádlo
    • sůl
    • pepř mletý
    • bobkový list

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme na sádle zesklovatět, přidáme maso, orestujeme. Nalejeme kečup, přidáme koření, houby, masox a Moravanku. Vše dusíme doměkka. Podáváme s knedlíkem nebo rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzená řezanka pana Kavalíra

Uzená řezanka pana Kavalíra

Příbramská řezanka na bramboráku

Příbramská řezanka na bramboráku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Z.Bezrucka | 4. 9. 2014 15:01

    Proboha kdo tohle napsal?Do Hodslavské řezanky NEPATŘÍ houby,kečup a už vůbec ne masox a bobkový list.Podává se výhradně s bramborovým plackem smaženém v lívanečníku.Recept na Hodslavskou řezanku vznikl v restauraci Národní dům (dnes již neexistuje) v Novém Jičíně a autoři jsou p.Zahradník a p.Merta.Vyučil jsem se pod jejich vedením. Příležitostně,až bude víc času napíšu originál recept. :-(

  • Pozoruhodnost | 17. 3. 2011 12:13

    No vypadá to zajímavě :-) :-\

  • Nina | 13. 3. 2011 23:27

    Kruciš, akorát že ta Moravanka děsně pálí, jinak výborný

  • Anonymous | 10. 3. 2011 21:48

    strasne, to neni jidlo, to je hnuj.

  • Helena K. | 10. 1. 2008 15:02

    Petře,vy jste asi z Hodslavic

  • Petr | 9. 1. 2008 16:49

    Ještě lepší z bramborákem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Hovězí maso Kečup - jemný Masox Pepř mletý Sádlo Sůl Sušené houby Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jáhlová polévka s houbami

Jáhlová polévka s houbami

Drožďové knedlíčky do polévky

Drožďové knedlíčky do polévky

Koláčky ze 100% tuku

Koláčky ze 100% tuku

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Churros

Churros

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Džem z rakytníku

Džem z rakytníku

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen) paličky

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…

Pečená dýně

Pečená dýně

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

54
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
28
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou
Pstruzi s bylinkami,…
26
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Čočka na kyselo
Čočka na kyselo

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Boty jako odstrašující případ: Jak je nosit, abyste vyzdvihla jejich přednosti?

Boty jako odstrašující případ: Jak je nosit, abyste vyzdvihla jejich přednosti?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Petra Paroubková (52) v slzách: Odešel náš jediný kluk...

Petra Paroubková (52) v slzách: Odešel náš jediný kluk...

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Další doporučené recepty:

Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Hnízda s krémem
Hnízda s krémem
Hodolanská omáčka
Hodolanská omáčka
Hohenwartské fazole s uzeným
Hohenwartské fazole s uzeným
Holandská hrachová kaše
Holandská hrachová kaše
Holandská jitrnička (prejt)
Holandská jitrnička (prejt)
  • Recepty.cz
  • Hodslavská řezanka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact