Brambory se oloupou a s kabanosem nakrájeným na kostky společně s bobkovým listem se dají vařit.
2
Až se uvaří do měkka přidá se masox, zahustí se jíškou udělanou na másle a přidá se kysaná smetana, nadrobno nakrájené uvařené vejce a okurky, vše se ještě asi 2 minuty povaří.
3
Omáčka se jí samotná, nebo s bílým pečivem, či chlebem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Benedicta
|12. 6. 2016 07:31
Ještě lepší a kvalitnější je, když se k bobkovému listu přidá do omáčky i nové koření a celý pepř a také, když se k vaření brambor přidá na kostičky nakrájená mrkev a petržel a ve finální fázi i zelený hrášek. Je to barevnější a stylovější. Vařila to tak babička, co pocházela přímo z Hodolan, takže bych řekla, že to bude ten správný recept.