Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a v rozpáleném oleji opékáme do měkka. Před dokončením přidáme k masu na nudličky nakrájenou cibuli, nakrájenou kapii a houby, všechno nakrájené na nudličky. Nakonec přidáme kečup, zalejeme vínem a krátce povaříme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Dana Křístková
|14. 5. 2010 14:00
Hovězí svíčková není podmínkou, dnes jsem vyzkoušela z hovězí plece, jako přílohu rýži.Chutnalo stejně dobře jako ze svíčkové! Doporučuji vyzkoušet!
Tereza Jarčušková
|10. 1. 2006 13:53
Môžem povedať, že ja tú sviečkovú nepoužívam, máte pravdu, je jej škoda. Používam pekné hovädzie stehno, ale v recepte to mám tak napísané, tak som to tak aj uviedla. Je to fajn aj bez tej sviečkovej.
Jana z VM
|10. 1. 2006 11:10
Určitě to bude dobré, ale věčná škoda té svíčkové.....