• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hnědé zelí
Napište svůj komentář k receptu

Hnědé zelí

autor: Kristalka
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hnědé zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček kysané zelí
    • 2
      ks jelito nebo jitrnic
    • 1
      ks cibule velká
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Dáme zpěnit cibulku, když změkne přidáme jitrnice nebo jelita vytlačené ze střívka, orestujeme, přidáme zelí a podusíme. V trošce vody rozmícháme trochu mouky a zahustíme zelí. Podle chuti přisolíme.
2
Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné zelí

Plněné zelí

Kuře na zelí a chlupatý knedlík

Kuře na zelí a chlupatý knedlík

Pečené červené zelí s řepou a pórkem

Pečené červené zelí s řepou a pórkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Kristová | 20. 2. 2007 14:58

    Zdenko, děkuji.

  • Zdena z JM | 14. 2. 2007 06:23

    Moc dobré s čerstvým chlebem.Ani nebylo potřeba zahušťovat moukou.Dávám 1.

  • Danka Snášelová | 10. 2. 2007 18:56

    Dnes jsem dělala podle Renaty plný pekáč brambor. Uvařila jsem je v šupce, nakrájela na kolečka, jemně posolila, opepřila, okmínovala drceným kmínem, posypala petrželkou. Naskládala jsem je na velký pekáč (ve 2 řadách). Jitrnice a jelita jsem zbavila střívka, nakrájela na kolečka a pokládla na vrstvu brambor.Všechno jsem dala zapéct do trouby - bez poklopu.To je dobrota. Manžel se olizoval i za ušima.Příště vyzkouším recept Hnědé zelí podle Lenky.

  • Danka Snášelová | 9. 2. 2007 21:16

    Renato, dík za dobrý nápad. Dnes jsem přemýšlela co zítra vařit, tak jsem koupila jitrničky a jelita (dlouho jsme je neměli). Chtěla jsem je upéct tradič.způsobem a narazila jsem na váš recept, který mě zaujal. Zítra upeču vytlačené jitrničky na bramborách a dám vědět. Již se mi zbýhají slíny.

  • Lenka Kristová | 6. 2. 2007 21:59

    Renato, děláte mi chutě :) recept vznikl když jsem přišla večer z práce a chtěla jsem udělat rychlé jídlo. Moc chutnalo, takže když nestíhám, řeším to takhle.

  • Renata Kolářová | 6. 2. 2007 17:58

    Recept nevypadá špatně, já zase jitrnice orestuju a přidám vajíčko - udělám takovou míchanici a k tomu přidávám dušené kysané zelí a vařené brambory. Nebo dám na pekáč brambory (lepší jsou vařené), na kolečka krájené a na ně vytlačené jitrnice, dám upéct do trouby - bez poklopu, z jitrniček se krásně rozpustí mastné, které se vsákně do brambor a maso se na povrchu krásně "oškrančí" - to je pak dobrota.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Jelito Kysané zelí
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z makrely

Pomazánka z makrely

Zapečený květák III.

Zapečený květák III.

Kakaové palačinky

Kakaové palačinky

Ledový salát s kořeněným kuřecím masem

Ledový salát s kořeněným kuřecím masem

Lehký těstovinový salát s cherry rajčátky

Lehký těstovinový salát s cherry…

Rychlá tortilla

Rychlá tortilla

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Dušený listový špenát na slanině

Dušený listový špenát na slanině

Nudle se shiitake

Nudle se shiitake

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

54
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
35
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Uzená polévka s kroupami…
33
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice
32
Kotlety plněné kysaným zelím
Kotlety plněné kysaným…
27
Tuňákové těstoviny
Tuňákové těstoviny

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Hnědé zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact