• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hnědé zelí
Napište svůj komentář k receptu

Hnědé zelí

autor: Kristalka
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hnědé zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček kysané zelí
    • 2
      ks jelito nebo jitrnic
    • 1
      ks cibule velká
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Dáme zpěnit cibulku, když změkne přidáme jitrnice nebo jelita vytlačené ze střívka, orestujeme, přidáme zelí a podusíme. V trošce vody rozmícháme trochu mouky a zahustíme zelí. Podle chuti přisolíme.
2
Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na zelí a chlupatý knedlík

Kuře na zelí a chlupatý knedlík

Plněné zelí

Plněné zelí

Kološvárské zelí z remosky

Kološvárské zelí z remosky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Kristová | 20. 2. 2007 14:58

    Zdenko, děkuji.

  • Zdena z JM | 14. 2. 2007 06:23

    Moc dobré s čerstvým chlebem.Ani nebylo potřeba zahušťovat moukou.Dávám 1.

  • Danka Snášelová | 10. 2. 2007 18:56

    Dnes jsem dělala podle Renaty plný pekáč brambor. Uvařila jsem je v šupce, nakrájela na kolečka, jemně posolila, opepřila, okmínovala drceným kmínem, posypala petrželkou. Naskládala jsem je na velký pekáč (ve 2 řadách). Jitrnice a jelita jsem zbavila střívka, nakrájela na kolečka a pokládla na vrstvu brambor.Všechno jsem dala zapéct do trouby - bez poklopu.To je dobrota. Manžel se olizoval i za ušima.Příště vyzkouším recept Hnědé zelí podle Lenky.

  • Danka Snášelová | 9. 2. 2007 21:16

    Renato, dík za dobrý nápad. Dnes jsem přemýšlela co zítra vařit, tak jsem koupila jitrničky a jelita (dlouho jsme je neměli). Chtěla jsem je upéct tradič.způsobem a narazila jsem na váš recept, který mě zaujal. Zítra upeču vytlačené jitrničky na bramborách a dám vědět. Již se mi zbýhají slíny.

  • Lenka Kristová | 6. 2. 2007 21:59

    Renato, děláte mi chutě :) recept vznikl když jsem přišla večer z práce a chtěla jsem udělat rychlé jídlo. Moc chutnalo, takže když nestíhám, řeším to takhle.

  • Renata Kolářová | 6. 2. 2007 17:58

    Recept nevypadá špatně, já zase jitrnice orestuju a přidám vajíčko - udělám takovou míchanici a k tomu přidávám dušené kysané zelí a vařené brambory. Nebo dám na pekáč brambory (lepší jsou vařené), na kolečka krájené a na ně vytlačené jitrnice, dám upéct do trouby - bez poklopu, z jitrniček se krásně rozpustí mastné, které se vsákně do brambor a maso se na povrchu krásně "oškrančí" - to je pak dobrota.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Jelito Kysané zelí
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová směs na topinky

Houbová směs na topinky

Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…

Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…

Lasagne se slaninou a kyselým zelím

Lasagne se slaninou a kyselým zelím

Dipy ke grilovanému masu - s kapary

Dipy ke grilovanému masu - s kapary

Špenátová omeleta

Špenátová omeleta

Čokoládové sušenky

Čokoládové sušenky

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

52
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
52
Vanilkové semifredo
Vanilkové semifredo
51
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
33
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
32
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Hnědé zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact