Neměla jsem doma pivo, tak jsem dala do těstíčka bílé víno a bylo to taky vynikající. Určitě za 1.
Takto upravená hlíva opravdu není tuhá. Je to asi tím smažením v oleji, protože pokud se jen vaří, tuhá je.
Tento těstíčkový recept se dá použít na jakoukoliv zeleninu. Vždy je to báječné.Mám jen otázku k autorce, a to, jestli takto upravená hlíva není tuhá?
Na uvedené množství těstíčka asi 20 dkg hlívy. Je to množství na 3 - 4 porce.
Dělala jsem v soboru k večeři a místo hlívy jsem použila bedly (měla jsem je v mrazáku, nechala jen mírně rozmrznout a pak pokračovala, dle receptu), bylo to výborné. Podávala jsem s chlebem a zapíjeli pivkem. Výborné, dávám za 1.
U nás v obchodě prodávají chlazenou hlívu ústřičnou po 2 "hlavách".Recept je z jakého množství hlívy ústřičné jedné hlavy?!
Hlívu milujeme, určitě vyzkouším:-)