Recept je super. Je to rychlovka, a k žádnému velkému nasáknutí olejem nedochází. Díky p. Jaroslavo.
Dnes hodlám využít Váš recept.Komentář zašlu zítra a věřím, že se budu oblizovat ještě v sanitce.J:V.
Ivo, pojď se mnou do toho vycpání!
Opravdu pochoutka, hlíva je výborná houba a má plno příznivých účinků na organismus. A anonym ať se jde vycpat :)
Máte pravdu,o to šlo !
Martine, díky za podporu, ale o to Anonymovi nešlo :-))) Anonym si chtěl docela prostě rýpnout, rozčeřit hladinu...Asi mu to dělá radost:-))
Olej jako takový není škodlivý, problém bývá spíš v množství a hlavně kvalitě. Takže téhle rychlovky bych se nebál a s chutí do ní, zaslouží si to, je výborná :-) Z olejů na smažení vřele doporučuji Slunečnicový olej na smažení Davert (k dostání i přes Net od Probio). Je tepelně stálý a má výbornou čistou chuť (používám někdy i do syrových salátů); opět je znát kvalita, ani oleje se nedají ošidit ;-)
Zaplať pánBůh za něj!
Anonyme, ale to už bude jiný recept :-))
Paní Oumarová,tepelně upravit jako minutku nemusíme mít právě kvůli nasáknutí olejem,proto zdravější je třeba zapečené s těstovinami.Zdraví zdar!!!
Když se zadaří a najdeme bedly,připravuji je přesně tak,akorát se nemusí předem dusit.Je to vynikající.Už se těším,až porostou.
Anonyme, a co na tom není zdravé? To osmažení na oleji? Však ho nemusí být litr. A jak jinak chcete tepelně upravit houby jako minutku, než osmažením?
Paní Oumarová,možná, že je to dobrá,ale určitě ne zdravá rychlovka!
Před obalením se může ještě potřít česnekem:-)