Zelí jemně nakrouháme na nudličky, přidáme nakrájenou cibuli o ostatní přísady a dukladně promícháme. Necháme přes noc v chladu odležet.
2
Naplníme do sklenic uložíme do chladu a temna a za 3 týdny můžeme konzumovat k masu, ovaru, uzeninám, ke grilovaným pochoutkám a zapíjíme vychlazeným pivem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Renata
|10. 11. 2013 10:39
dobrý den
zelí je moc dobré ;-)
jen nevím jak dlouho vydrží,když se nezavařuje :-[
děkuji O:-)
Věra
|3. 11. 2006 08:48
Jaké kategorie receptů máš rád Karle H. ? "-))
Hana Rožníčková
|2. 11. 2006 16:12
Před 3 týdny jsem to poprvé zkusila udělat, a jak praví Karel - nááářez. Je to moc dobré, také jsem dala méně octa, výhoda je, že se to nezavařuje a je to stále čerstvé. Ono z toho moc skleniček není, asi přidělám další várku.
Karel Hendl
|2. 11. 2006 15:45
Náááářez super nářez nemá to chybu moc mi chutná vitaminová bomba davam míň octa a přidávám citronovou šťavu. mášli ještě nějake super recepty poslat prosím:)