• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Hlávkové zelí na pivu
Napište svůj komentář k receptu

Hlávkové zelí na pivu

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      kg hlávkové zelí nakrájené, cca
    • 250
      g vepřová plec krkovice nebo kýta, cca
    • 150
      g uzené maso cca
    • 100
      g cibule cca
    • 2
      lžíce grilovací koření nebo sladká paprika, česnek, sůl
    • 5
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 3
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžíce olej
    • 500
      ml pivo 10°

Postup přípravy receptu

1
Zelí pokrájíme a dáme do větší mísy. Přidáme pokrájené vepřové i uzené maso, cibuli, koření, sojovou omáčku, protlak a hořčici. Vše v míse smícháme a nasypeme do olejem vymazaného pekáče, celé zalijeme pivem, přiklopíme a pečeme cca 1 -1,5 hodiny.
2
Během pečení jednou promícháme. Podáváme s chlebem a vychlazeným pivem.
3
Doba pečení záleží na druhu zelí (rané, letní, polopozdní, pozdní...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hlávkové zelí s těstovinami

Hlávkové zelí s těstovinami

Dušené hlávkové zelí

Dušené hlávkové zelí

Kuře na pivu se šlehačkou

Kuře na pivu se šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka Plačková | 29. 3. 2017 12:03

    Děkuju, bylo to hooooodně dobrý :-)

  • Skarpa
    Skarpa | 20. 3. 2017 11:31

    Okořenil jsem si to dle sebe, přidal trošku chilli a moooc dobrý

  • Marketa | 6. 4. 2016 13:02

    Nic pro deti, ty si daly krupicovou kasi, ale my si teda posmakli maximalne!!!!!

  • Mr.michaler | 9. 4. 2015 15:41

    to fajné ;-)

  • Monika | 2. 10. 2014 19:34

    Vynikající! Měli jsme s bramborami a potom i s kynutým knedlíkem. Byla to bašta ;-)

  • Hedvikova | 3. 9. 2014 20:26

    o melo tedy uspech

  • Radka | 17. 1. 2014 15:39

    Zvolila jsem brknedlíky místo chleba. Zelí bylo výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Uzené Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Pečení Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Hlávkové zelí Hořčice plnotučná Olej Pivo Rajský protlak Sojová omáčka Uzené maso Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Babiččiny rarášky

Babiččiny rarášky

Rajská omáčka II.

Rajská omáčka II.

Vaječná pomazánka s rukolou

Vaječná pomazánka s rukolou

Studentské rychlolangoše

Studentské rychlolangoše

Drobenkový koláč s rebarborou

Drobenkový koláč s rebarborou

Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)

Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)

"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy (dort)

"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…

Šunkovo-sýrové karbanátky

Šunkovo-sýrové karbanátky

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

29
Rýžové krokety (noky), základní recept
Rýžové krokety (noky),…
28
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
18
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený flatbread s…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Štěpánka Fingerhutová pár měsíců po svatbě: Ukázala pozitivní test

Štěpánka Fingerhutová pár měsíců po svatbě: Ukázala pozitivní test

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Hermelínový salát se smetanou
Hermelínový salát se smetanou
Himalájská campa cestovní, základní recept
Himalájská campa cestovní, základní…
Hladká Ančka
Hladká Ančka
Hlávkové zelí s těstovinami
Hlávkové zelí s těstovinami
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Hlávkový salát s anglickou slaninou
Hlávkový salát s anglickou slaninou
  • Recepty.cz
  • Hlávkové zelí na pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact