• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hlávkové zelí na pivu
Napište svůj komentář k receptu

Hlávkové zelí na pivu

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      kg hlávkové zelí nakrájené, cca
    • 250
      g vepřová plec krkovice nebo kýta, cca
    • 150
      g uzené maso cca
    • 100
      g cibule cca
    • 2
      lžíce grilovací koření nebo sladká paprika, česnek, sůl
    • 5
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 3
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžíce olej
    • 500
      ml pivo 10°

Postup přípravy receptu

1
Zelí pokrájíme a dáme do větší mísy. Přidáme pokrájené vepřové i uzené maso, cibuli, koření, sojovou omáčku, protlak a hořčici. Vše v míse smícháme a nasypeme do olejem vymazaného pekáče, celé zalijeme pivem, přiklopíme a pečeme cca 1 -1,5 hodiny.
2
Během pečení jednou promícháme. Podáváme s chlebem a vychlazeným pivem.
3
Doba pečení záleží na druhu zelí (rané, letní, polopozdní, pozdní...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hlávkové zelí s těstovinami

Hlávkové zelí s těstovinami

Dušené hlávkové zelí

Dušené hlávkové zelí

Kuře na pivu se šlehačkou

Kuře na pivu se šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka Plačková | 29. 3. 2017 12:03

    Děkuju, bylo to hooooodně dobrý :-)

  • Skarpa
    Skarpa | 20. 3. 2017 11:31

    Okořenil jsem si to dle sebe, přidal trošku chilli a moooc dobrý

  • Marketa | 6. 4. 2016 13:02

    Nic pro deti, ty si daly krupicovou kasi, ale my si teda posmakli maximalne!!!!!

  • Mr.michaler | 9. 4. 2015 15:41

    to fajné ;-)

  • Monika | 2. 10. 2014 19:34

    Vynikající! Měli jsme s bramborami a potom i s kynutým knedlíkem. Byla to bašta ;-)

  • Hedvikova | 3. 9. 2014 20:26

    o melo tedy uspech

  • Radka | 17. 1. 2014 15:39

    Zvolila jsem brknedlíky místo chleba. Zelí bylo výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Uzené Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Pečení Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Hlávkové zelí Hořčice plnotučná Olej Pivo Rajský protlak Sojová omáčka Uzené maso Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z droždí a vajec

Pomazánka z droždí a vajec

Kakaovník

Kakaovník

Plněný bramborák II.

Plněný bramborák II.

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Rebarborové čatní

Rebarborové čatní

Dobré kuře

Dobré kuře

Kuře (nejen) na zelí

Kuře (nejen) na zelí

Pesto Rosso

Pesto Rosso

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

478
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
95
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
89
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
65
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
34
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Blesk.cz Smůla Jiřího Krampola (†87): Třikrát se měl setkat s Belmondem, ale...

Smůla Jiřího Krampola (†87): Třikrát se měl setkat s Belmondem, ale...

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

Další doporučené recepty:

Hermelínový salát se smetanou
Hermelínový salát se smetanou
Himalájská campa cestovní, základní recept
Himalájská campa cestovní, základní…
Hladká Ančka
Hladká Ančka
Hlávkové zelí s těstovinami
Hlávkové zelí s těstovinami
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Hlávkový salát s anglickou slaninou
Hlávkový salát s anglickou slaninou
  • Recepty.cz
  • Hlávkové zelí na pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact