Chleba rozkrájíme na kostičky, párek na kolečka, cibuli nadrobno a Hermelín na tenké plátky. Chleba opékáme na tuku, nejlépe v teflonovém kastrole, když zlátne tak přidáme cibuli a párek. Za chviličku odstavíme a urychleně rozložíme navrch hermelínové plátky. Přilkopíme pokličkou, a jakmile se sýr zataví, je hotovo. Na talíři pokapeme kečupem.
2
Dražší variantou jsou bramborové hranolky místo chleba. Ty ovšem usmažíme jako přílohové, a až na talíři je solíme, sypeme cibulkou, šunkou a Hermelínem. Zapékáme v mikrovlnce do roztavení sýru.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kuchařka on-line
|4. 5. 2005 10:48
V kategorii "Předkrmy" jsou zařazeny i večeře a různé pohoštění, jak je uvedeno v popisu kategorie.
Iva Štěrbová
|4. 5. 2005 09:37
Toto jídlo není předkrm, ale slušná večeře, které se nají velký, věčně hladový kluk.