Tak jsem makovec upekla. Sice jsem tam omylem dala celý mák, ale i když to trochu křoupe tak je to dobrota :-)
Právě nám zmizel poslední kousek. Je výborný. Radu s máslem si beru jako zkušenost na příští pečení této lhůdky. Děkuji za výborný recept.
Makovec nemá chybu, je opravdu vynikající a dlouho vydrží čerstvý.Dokonce je bezlepkový.Dávám 1*
Naprosto úchvatný makovec, děkuji.
Dnes som ho piekla je vazne vynikajuci.Davam za 1!
Mouka se tam opravdu nedává!! Ještě doporučení mojí maminky-Másla můžete dát klidně o něco míň cca 10-12 dkg.Mák je sám o sobě mastný,tak,aby makovec neklesl.Můžete přidat i trošku prášku do pečiva.Makovec je šťavnatý.Musí se péct v dortové formě,jinak by byl moc nízký.
Hilda to pekla bez mouky ???
a co mouka? Takle mi to přijde divné, prosím upřesnit.