Makovec nemá chybu, je opravdu vynikající a dlouho vydrží čerstvý.Dokonce je bezlepkový.Dávám 1*
Lada Pešinová
|10. 9. 2010 09:29
Naprosto úchvatný makovec, děkuji.
Barbora Polakova
|16. 2. 2007 23:12
Dnes som ho piekla je vazne vynikajuci.Davam za 1!
Marie Němcová
|5. 6. 2006 15:15
Mouka se tam opravdu nedává!! Ještě doporučení mojí maminky-Másla můžete dát klidně o něco míň cca 10-12 dkg.Mák je sám o sobě mastný,tak,aby makovec neklesl.Můžete přidat i trošku prášku do pečiva.Makovec je šťavnatý.Musí se péct v dortové formě,jinak by byl moc nízký.
Věra
|5. 6. 2006 15:05
Hilda to pekla bez mouky ???
vendy
|5. 6. 2006 12:17
a co mouka? Takle mi to přijde divné, prosím upřesnit.