Omyjeme maso, popř. nařízneme (pokud je silnější) a zprudka opečeme z obou stran na pánvi s olivovým olejem (pokud máme titanovou pánev, můžeme i bez oleje). Jakmile se maso zatáhne, z obou stran ho osolíme a opepříme, zmírníme teplotu a opekáme, dokud není propečené. Kdykoliv je potřeba, podlijeme troškou vody.
2
Rozkrájíme rajčátka na poloviny, hermelín nakrájíme na tenké plátky. Hotové maso dáme do zapékací mísy (samozřejmě i s výpekem!), poklademe na něj rajčátka, posypeme nadrobno natrhaným čerstvým rozmarýnem (popř. posypeme drceným sušeným)a poklademe na něj plátky hermelínu. Zapékací mísu dáme do trouby pod gril. Jakmile je sýr rozpuštěný a začne zlehka chytat barvu, je hotovo.
3
Nejlepší přílohou jsou nové brambory s petrželkou.