![Hermelínové jednohubky Hermelínové jednohubky](https://ms1.ostium.cz/instance/web-recepty/jVLzgDul/h222w297t.jpg)
Sýr se umele buď v masovém stojku (což je nejlepší) , nebo na robotu s jemným struhadlem (jako na oříšky) nebo se jemně rozseká v sekači (robotu s nožem), nebo se může i v ruce nastrouhat na jemném struhadle. Záleží na tom, jak je Hermelín zralý. Když je hodně měkký a teče, tak stačí pořádně rozsekat. Je lepší ho před strouháním nebo mletím dát do lednice. Tohle pečivo dělám pravidelně a konzumujeme ho teplé nebo studené. Do těsta dávám ještě více koření např. grilovací. Také někdy podávám s pomazánkami např. z Lučiny, vajíček apod
Já bych sýr dala do mixeru nebo ho nastrouhala najemno.
uz jste to nekdo delal,jak jste to umleli?
Jak se dá Hermelín umlít? :-/
čím to mám umlít? stačí to nastrouhat?