• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hermelínové chleby nebo večky
Napište svůj komentář k receptu

Hermelínové chleby nebo večky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 180
      g hermelín nebo camembert
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 4
      lžíce červená paprika jemně pokrájená, 3 -
    • 1
      ks vejce větší
    • 40
      g parmská šunka nebo schwarzwaldská či pršut (lze použít i uzenou šlaninu)
    • pepř mletý
    • strouhanka
    • česneková pasta
    • olej na smažení
    • 4
      plátek chleba (nebo 8 - 10 plátků veky)

Postup přípravy receptu

1
Sýry si pokrájíme na malé kousky a dáme do misky, přidáme drobně pokrájenou šunku, papriku, pokrájenou bílou část z malých jarních cibulek, vejce, pepř a vše dobře promícháme. Podle toho jakou má směs konzistenci přidáme strouhanku, kterou vše zahustíme do požadované hustoty, aby netekla, ale dala se snadno rozetřít.
2
Plátky chleby si přepůlíme, potřeme česnekovou pastou nebo rozetřeným česnekem) dle chuti a pak sýrovou směsí. Chleby potřenou stranou položíme do strouhanky, jemně přitlačíme, přebytečnou strouhanku opatrně oklepneme a dáme smažit do teflonové pánve s troškou rozpáleného tuku dozlatova z obou stran. Pokud použijeme úplně čerstvý chléb (veku), stačí ho osmažit jen ze sýrové strany.
3
Podáváme s čerstvou zeleninou, zeleninovým salátem... a posypeme zelenou natí z cibulky.
4
Sůl většinou není třeba a nebo jen mírně, sýry se slaninou jsou již slané!
5
Místo česnekové pasty můžeme použít hořčici dle chuti: polotučná, dijonská...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Balkánské chleby

Balkánské chleby

Zapečené chleby s vejcem a ricottou

Zapečené chleby s vejcem a ricottou

Pepanovy chleby k pivu

Pepanovy chleby k pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 8. 2. 2017 12:53

    Dobrá rychlovka. Dali jsme si k nim okurkový salát a bylo to fajn.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Slané pečení Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Chuťovky Ze sýra Ze šunky Pečivo Slané Uzeniny Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Smažení Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česneková pasta Chleba Hermelín Jarní cibulka Olej Parmská šunka Pepř mletý Strouhanka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jahodový patrový dort

Jahodový patrový dort

Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Čočkový salát se zelím

Čočkový salát se zelím

Vynikající zeleninová polévka

Vynikající zeleninová polévka

Marinované plátky s bramborem-zapečené

Marinované plátky s bramborem-zapečené

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Špekové knedlíky s máslem

Špekové knedlíky s máslem

Pudinkové pokušení

Pudinkové pokušení

Rychlá buchta s ovocem

Rychlá buchta s ovocem

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

63
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
56
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
36
Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
Svíčková na smetaně s…
33
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus
32
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Co stihnout do konce léta, aby vám nebylo líto, že skončilo

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Hermelínové brambory
Hermelínové brambory
Hermelínové brambory s pórkem
Hermelínové brambory s pórkem
Hermelínové chlebíčky
Hermelínové chlebíčky
Hermelínové jednohubky
Hermelínové jednohubky
Hermelínové kapsy na žampionech
Hermelínové kapsy na žampionech
Hermelínové karbanátky
Hermelínové karbanátky
  • Recepty.cz
  • Hermelínové chleby nebo večky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact