Bagetu (veku) nakrájíme na plátky, které potřeme máslem. Hermelín nakrájíme na plátky a poklademe jimi namazané plátky bagety. Nakonec dozdobíme pokrájenou cibulí na plátky (kostičky) a osolíme. Podáváme k pivu, vínu nebo jako svačinu. Dozdobit můžeme i mletou paprikou, pažitkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
kamca
|17. 1. 2014 20:17
Přesně, co to jako je. Příště sem dá někdo chléb namazaný kupovanou paštikou nebo co? :-D
Kačka
|30. 7. 2011 20:14
Vděčné pohoštění, neurazí nikoho a je to hned.
Lucka
|9. 6. 2011 10:17
A proč ne,já třeba hermelín na chlebíčku sním,ale jinak bych ho nepozřela.Nechutná mi ani obalený,ani v omáčce,jen s rohlikem,máslem,cibulí a sklenicí mléka.
Abanda
|6. 5. 2011 17:43
namazanej chleba s hermelínem :-D ....to má bejt jako recept nebo recese?