Hermelín, sýr a salám nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme vejce, mouku, sůl, pepř a 2 lžíce strouhanky. Vše důkladně promícháme a rukama tvarujeme bochánky, které obalujeme ve strouhance a zprudka osmažíme.
2
Podáváme s kečupem, hořčičí, tatarkou a zeleninovým salátem.
Naprosto vynikajicí mňamka. Od doby co jsem vyzkoušela to musíme mít co měsíc:)
Monika Marcaníková
|3. 12. 2007 14:47
Děkuji paní Mel.jsem ráda, že Vám můj recept chutnal Monika
Mel.
|1. 12. 2007 09:46
Recept jsem vyzkoušela a musím říct, že je to opravdu skvělé, chutnalo to mně a celé mé rodině. Výborný recept paní Moniko, vřele doporučuji:o)
Irena Klasová
|28. 11. 2007 15:36
Tohle určitě vyzkouším, sice hermelín jsem předtím moc nemusela, před časem jsem přišla na jeho chuť.
Di
|28. 11. 2007 15:21
Pokud je hermelín správně zralý, ani strouhat nejde. Já bych ho rozhňácala vidličkou a pak přimíchala strouhaný sýr. Salám bych asi nakrájela na drobné kostičky, ale jak se znám, spíše bych to uzeninou nekazila.
Marsí
|28. 11. 2007 14:01
Jéééje, určitě to bude dobrota, ale mně by to bylo líto strouhat...:-) já bych mezi plátky hermelínu práskla plátek eidamu a pár plátku salámu a pk to obalila a usmažila..:-)