• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Hermelínová topinka
Napište svůj komentář k receptu

Hermelínová topinka

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 8
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hermelínová topinka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek
    • 4
      ks vejce
    • pepř mletý
    • paprika
    • olivy
    • okurka
    • 2
      ks hermelín
    • 2
      ks houska
    • rajče

Postup přípravy receptu

1
Housky a sýr rozkrojíme na 4 části, na housku položíme kulatý plátek sýra a do něj rozklepneme po jednom vajíčku. Propíchneme žloutek, opepříme a mikrovlnné troubě prohříváme asi 1,5 minuty na 100 %. Na talíř naservírujeme zeleninu a podáváme s červeným vínem. Pokud nemáme mikrovlnnou troubu, upravíme topinku zvlášť a na přikryté pánvičce s trochou vody ohříváme sýr s vejcem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pálivá topinka cibulka

Pálivá topinka cibulka

Smradlavoučká topinka

Smradlavoučká topinka

Lovošská topinka

Lovošská topinka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marina | 11. 3. 2015 20:51

    Postacikdyz housku vydlabete, autorka se o tom zrejme zapomnela zminit, pak je to hracka :-)

  • Andrea | 15. 5. 2007 10:43

    Tento recept děláme již několik let a je to opravdu moc chutné.

  • Tereza Šretrová | 30. 8. 2006 10:03

    Dobrý den,můžete mi napsat způsob použití česneku? Potíráte jím housku nebo rozetřený pokládáte na vajíčko. Děkuji

  • Lada Kovářová | 23. 5. 2005 12:43

    Maido, samozřejmě že zkoušela a nevidím v tom nejmenší problém :) Plátek sýra lehce zatlačíte do housky a opatrně vyklepnete vajíčko.

  • Maida | 22. 5. 2005 23:24

    kombinace hermelínu s vajíčkem není nic moc dobrého. Paní Kovářová, zkoušela jste dát to rozklepnuté syrové vajíčko na kolečko hermelínu tak, aby se vám tam udrželo? Nebo čekáte až to někdo vyzkouší?

  • Andrea Pastirčáková | 21. 5. 2005 21:01

    I při mé fantazii si todle nedokážu představit.

  • Zuzana | 15. 11. 2004 14:40

    Brr!

  • Anonym | 15. 11. 2004 12:50

    Já bych asi vtlačila rozkrojený hermelín do rozkrojené housky tak aby bylo místo pro vajíčko, které v troubě ztuhne.

  • VLASTA | 15. 11. 2004 10:50

    Prosim Vas, poradte ako udrzat vajicko na platku syra ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Z vajec Ze sýra Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hermelín Houska Okurka Olivy Paprika Pepř mletý Rajče Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Africké kari

Africké kari

Rakouský bramborový salát

Rakouský bramborový salát

Vepřové maso v alobalu

Vepřové maso v alobalu

Dětské tiramisu

Dětské tiramisu

Šneci s anglickou slaninou a kořením

Šneci s anglickou slaninou a kořením

Brokolicové tagliatelle

Brokolicové tagliatelle

Špekové knedlíky s máslem

Špekové knedlíky s máslem

Uzený vývar

Uzený vývar

Bazalková pasta / pesto

Bazalková pasta / pesto

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

79
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
61
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
53
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
49
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
44
Smažená rýže Nasi Goreng
Smažená rýže Nasi Goreng

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Další doporučené recepty:

Hermelínová pomazánka
Hermelínová pomazánka
Hermelínová pomazánka nebo salát se šunkou
Hermelínová pomazánka nebo salát se…
Hermelínová pomazánka s koprem
Hermelínová pomazánka s koprem
Hermelínové bochánky
Hermelínové bochánky
Hermelínové brambory
Hermelínové brambory
Hermelínové brambory s pórkem
Hermelínové brambory s pórkem
  • Recepty.cz
  • Hermelínová topinka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact