Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Zmrzlina s karamelizovanými vlašskými…
Salát s hroznovým vínem a vlašskými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zajímavá kombinace, skvělá chuť. Bazalka je vždycky lepší čerstvá (krájím si ji do mrazáku)
Moc dobré,ty ořechy tomu dávají skvělou chuť
a bazalka sušená, nebo čerstvá ?
Fakt bašta ... Mňam PF
Honzovy buchty
Jehněčí plec pečená
Houby na kyselo bez zavařování
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Kuřecí směs s játry
Závitky s cibulovou náplní
Řízky v ovesných vločkách
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cukeťák z trouby
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Cuketovomrkvové placky
Roláda s mletým masem a zeleninou
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem