Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Zmrzlina s karamelizovanými vlašskými…
Salát s hroznovým vínem a vlašskými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zajímavá kombinace, skvělá chuť. Bazalka je vždycky lepší čerstvá (krájím si ji do mrazáku)
Moc dobré,ty ořechy tomu dávají skvělou chuť
a bazalka sušená, nebo čerstvá ?
Fakt bašta ... Mňam PF
Florentský telecí řízek
Kuřecí koktejl
Šlehačková roláda IV.
Špekáčky na pivě II.
Citronový dort (řezy) s želé
Jahodové muffiny II.
Citronovo-tvarohová buchta
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Debrecínská polévka se zeleninou
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Domácí lučina
Vanilkový cheesecake
Bublanina s ostružinami