Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Zmrzlina s karamelizovanými vlašskými…
Salát s hroznovým vínem a vlašskými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zajímavá kombinace, skvělá chuť. Bazalka je vždycky lepší čerstvá (krájím si ji do mrazáku)
Moc dobré,ty ořechy tomu dávají skvělou chuť
a bazalka sušená, nebo čerstvá ?
Fakt bašta ... Mňam PF
Kakaové řezy s tvarohem a jablky
Pečené vepřové koleno na zelí
Čokoládový koláč s třešněmi
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Brokolicová polévka bez smetany
Palačinky se šunkou a vejci
Kuřecí prsa po asijsku
Domácí šunka ála vepřováček
Kýta v žampionové omáčce
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Domácí lučina
Vanilkový cheesecake