Tak jsem mozaiku udělala, chuťově to nebylo špatné, ale na pohled se mi to zdálo málo výrazné. Příště asi nakrájím šunku místo plátků na malinké kostičky a/nebo použiji barevně výraznější uzené maso. A třeba i okurku nebo papriku. Posílám fotku, abyste sami mohli posoudit...
Udělala jsem na Silvestra, ale vynechala jsem majonézu. Do jednoho hermelínu jsem dala česnek, do druhého pažitku a třetí s ořechy. Pak jsme i s hosty hodnotili a s česnekem úplně propadl, protože česnek přebíjel chuť sýru, pažitka chutnala, ale velkou pochvalu sklidil s ořechy. A navíc tato pochoutka i krásně vypadá.
proč by to nemohlo ztuhnout? Tavený sýr a hermelín už sám o sobě drží tvar, když ztuhne, spíš, jestli jste tam nedali moc té majonézy....já bych jí asi úplně vynechala. Já dělám podobnou směs a je to jen ten vydlabaný hermelín umixovaný s česnekem a vlašskými ořechy....a drží to.
Martino, aby to ztuhlo, tak tam určitě chybí máslo. Kombinace, která je uvedená, prostě složením surovin ztuhnout nemůže.
Celá náplň mi při krájení vytekla... a to jsem si s tím tak hrála. Večer jsem to chtěla vzít na ples. :-(
Tak to si dám do oblíbených a zkusím.
Vero, podle ocka, a pak zkouset jsem tam dal hodne sunky a pritelkyne si to nemohla vynachvalit :)
Napiste prosim pomer ingredienci receptu. Aspon pomerne, treba na lzice. Vypada to velice chutne a rada bych vyzkousela. Diky.
dnes jsem udelal a napln byla vytecna, jeste to je v lednicce, ale je to bomba :) diky, davam za 1
Jistě výborné. Dělám obdobně, hmotu umixuji s ořechy, kouskem másla a česnekem a druhý den nakrájím a zdobím např, mandarinkou, olivou, hroznovým vínem...dle chuti. Je to opravdu výborné a rychlé občerstvení pro různá posezení s přáteli.