• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hermelín v listovém těstíčku
Napište svůj komentář k receptu

Hermelín v listovém těstíčku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hermelín v listovém těstíčku
Hermelín v listovém těstíčku
Hermelín v listovém těstíčku
Hermelín v listovém těstíčku
Hermelín v listovém těstíčku
Hermelín v listovém těstíčku
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hermelín
    • listové těsto
    • koření - grilovaný sýr
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto rozválíme a nakrájíme na čtverce velké tak, abychom do něj mohli zabalit celý hermelín, posypeme kořením (jenom jemně) a zatlačíme trochu válečkem. V misce smícháme koření na grilovaný sýr a olivový olej (může být i obyčejný), hermelín obalíme ze všech stran a položíme na listové těsto, pečlivě zabalíme, aby hermelín nevytekl, dále zabalíme do alobalu a položíme na gril.
2
Grilujeme, dokud těsto není zlatavé. U nás nechybí na žádném grilování.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín se šunkou v pivním těstíčku

Hermelín se šunkou v pivním těstíčku

Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Endy | 17. 8. 2011 23:05

    dnes jsem to delala.. je to vazne mnamka..:) doporucuju..:) :-) ;-)

  • sarusek | 19. 11. 2010 19:22

    Potřela jsem vajíčkem a pekla v troubě...výborné ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 30. 10. 2010 12:36

    Výborné!Nekomplikoval jsem zabalováním do alobalu a pekl klasicky v troubě :-),určitě zopakuji:-).

  • Jitka Bublová | 10. 9. 2008 11:46

    Asi by to šlo i bez alobalu upéct klasicky v troubě? Jinak na hermelín doporučuji vyzkoušet koření Mexiko od Kotányi, v kombinaci s hermelínem je naprosto dokonalé.

  • Jitka Matějková | 27. 8. 2008 18:15

    vždycky ho dám nejdřív zabalený na gril a tak za 5-7 min hermelín rozbalím a podívám se,jak vypadá: pokud je těsto ještě syrové (bílé), nechám ho rozbalený a ugriluju podle potřeby dozlatova. Záleží to hodně na tom,jak je rozpálený gril.

  • Irena Klasová | 27. 8. 2008 15:18

    Něco podobného jak prodávají s Pepou na gril, ale s tím listovým těstem dnes vyzkouším, jen bych chtěla vědět, jak dlouho se to griluje? Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Večeře Pozdní večeře Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Koření - Grilovaný sýr Listové těsto Olivový olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třená bábovka klasik

Třená bábovka klasik

Kuřecí prsíčka na kari s česnekem

Kuřecí prsíčka na kari s česnekem

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s rajčaty

Marináda

Marináda

Holandská hrachová kaše

Holandská hrachová kaše

Vánočka - třená

Vánočka - třená

Krůtí guláš s těstovinami

Krůtí guláš s těstovinami

Čočková polévka s klobásou

Čočková polévka s klobásou

Rychlý sváteční perník s náplní - i jako beránek

Rychlý sváteční perník s náplní - i…

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

213
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
94
Boloňské špagety
Boloňské špagety
71
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
66
Jarní salát Jaroslaw
Jarní salát Jaroslaw
58
Chilli křídla v cibulovém sosu
Chilli křídla v…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Hermelín s olivami v pršutu
Hermelín s olivami v pršutu
Hermelín s volským okem
Hermelín s volským okem
Hermelín se šunkou v pivním těstíčku
Hermelín se šunkou v pivním těstíčku
Hermelínka-pomazánka
Hermelínka-pomazánka
Hermelínová bageta  - zapečená
Hermelínová bageta - zapečená
Hermelínová mozajka
Hermelínová mozajka
  • Recepty.cz
  • Hermelín v listovém těstíčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact