Hermelíny podélně rozřízneme a na řeznou stranu přitiskneme plátek šunky (velikost si upravíme). Z vajec, piva, mouky, soli a pepře umícháme těstíčko, v něm připravené šunkové Hermelíny namáčíme, vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme z obou stran dozlatova.
2
Podáváme s vařeným bramborem nebo kaší, případně jako chuťovku s pečivem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eva
|3. 3. 2017 11:59
Bylo to skvělé a určitě ne naposled. <3
ruby
|9. 9. 2015 20:55
skvělé :))))
Gábina Kozlová
|23. 3. 2015 14:40
Bylo to dokonalý O:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
R.Radímková
|25. 10. 2013 16:32
Určitě budu dělat často.Je lepší než obalovaný ve strouhance a s tou šunkou,no mňamka :)).
sísa
|5. 4. 2013 15:05
Velká mňamka :-P
Daniela11
|12. 11. 2012 13:38
Tenhle recept je opravdu skvělý, bude chutnat každému. Já dávám také buď camembert nebo Sedlčanský Troubelín, ten je skvělý pro tepelnou úpravu. Oběd nebo večeře je vždy hotová raz dva, protože tyto ingredience máme stále doma.